Een sociaal theezakje

Soms heb ik het gevoel dat ik kleine cadeautjes mag ontvangen in mijn leven. Geen cadeautjes die prachtig zijn ingepakt met een mooie grote feestelijke strik. Maar vandaag een cadeautje die ik maar benoem als een spiegel. Mijn cadeautje zat aan een dun katoenen touwtje. Aan de ene kant van het touwtje bevond zich een theezakje en aan het uiteinde van het touwtje een papiertje met geschreven tekst: ‘Wat is het liefste dat je ooit voor iemand gedaan hebt’? Ik werd bij deze vraag afgeleid van de teamvergadering en dwaalde met mijn geest af bij deze vraag die ‘zomaar’ op tafel lag. Misschien had ik liever de vraag gezien: ‘ Wat is het liefste dat je ooit voor iemand gedaan hebt vanuit je Bron’? Misschien was daar het kaartje wel te klein voor! Maar als wij deze vraag ons is gaan stellen, wat is dan je antwoord? Mijn antwoord zal zijn: ‘ Er mogen zijn uit Zijn naam’. Een klein cadeautje, zonder strikje, maar met grote betekenis.

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *