In Between Goor zingt koralen uit Weihnachtsoratorium Bach

Het koor In Between verzorgt zondag 8 december om 11.00 uur een WoCo-viering in de HH. Petrus en Pauluskerk in Goor, waarbij we koralen uit het Weihnachtsoratorium van Bach zullen zingen. Dit als onderdeel van onze medewerking aan het Weihnachtsoratorium op 19 december in de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal. Op initiatief van de Stichting Twentse Matthäus Passion zijn in het lustrumjaar van de Stichting drie Twentse koren – St. Pancratius Basiliekkoor uit Tubbergen, In-Between uit Goor en St. Plechelmus uit Oldenzaal – uitgenodigd mee te zingen.

In de Adventtijd zingen de koren stukken uit het oratorium in hun eigen parochie. Uitgebreide informatie is te vinden op onze website: www.inbetweengoor.nl

In Between wil deze viering graag onder uw aandacht brengen, u bent van harte welkom!