Aanmelden voor de vieringen in de H. Blasiuskerk te Delden (mondkapje verplicht)

Aanmelden voor de vieringen in de H. Blasiuskerk te Delden

Reserveren verplicht

Wanneer mensen de eucharistieviering in de H. Blasiuskerk te Delden op woensdag 18.30 uur of op zondag 9.30 uur willen bijwonen, kunnen zij zich donderdagmorgen tussen 10.00-12.00 uur en vrijdagmorgen tussen 09.00-12.00 uur telefonisch opgeven (reserveren) via 074-3761201 secretariaat geloofsgemeenschap H. Blasius Delden of opgeven (reserveren) via Email door een mail te sturen naar delden@heiligegeestparochie.nl (wanneer  U van de mail gebruikmaakt svp uw naam, adres en telefoonnummer in de mail vermelden).

Wanneer u om welke reden niet telefonisch of per mail hebt gereserveerd kunt u proberen te reserveren middels registratie aan de kerkdeur. Let op: VOL IS VOL. Er mogen maximaal 30 mensen tijdens een viering aanwezig zijn!!!

Het pastoraal team en parochiebestuur zijn van mening, dat dit systeem het voor zoveel mogelijk parochianen mogelijk maakt, om een viering bij te kunnen wonen.

U kunt alleen maar reserveren als u geen corona-gerelateerde klachten heeft! Krijgt u tussen reserveren en het moment van de viering corona-gerelateerde klachten, dan dient u uw reservering te annuleren

Tijdens de gehele Eucharistieviering, gebedsviering of Woord- en Communieviering wordt een MONDKAPJE GEDRAGEN en zijn alle overige hygiëne maatregelen zoals die de afgelopen maanden hebben gegolden van toepassing. Het MONDKAPJE mag alleen bij de communiegang verwijderd worden. Daarna wordt het MONDKAPJE weer opgezet.

PS 25-1–2020 is geen reservering mogelijk.  In de eucharistieviering op 25-10-2020 (aanvang 9.30 uur) neemt pastoor Oortman afscheid van de drie parochies Goede Herder, H. Geest  en Jacobus & Johannes. Dit is de enige afscheidsviering.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is deze viering alleen voor genodigden (30 mensen).

De viering is te volgen via de gebruikelijke kanalen: youtube (RK Twente Zuid) en kerkomroep.