Afscheidsviering pastor Roetgerink

Het pastoraal team en de besturen van de samenwerkende parochies Heilige Geest, Hof van Twente en omstreken, HH. Jacobus en Johannesparochie Borne/Hertme en De Goede Herder, Hengelo, nodigen u allen van harte uit voor de viering van het afscheid van pastor Roetgerink.

Op vrijdag 20 april 2018 om 19.00 uur willen we pastor Roetgerink bedanken voor haar jarenlange inzet voor de drie parochies en haar het allerbeste voor de toekomst te wensen. Deze viering is in de Sint Stephanuskerk te Borne en het pastoraal team zal gezamenlijk voorgaan.

Na de viering is er een informeel samenzijn zijn in de Stefans-hof naast de kerk. Daar is ook gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Carla.

Wij nodigen u van harte uit om bij de viering en de receptie aanwezig te zijn.

Besturen en pastoraal team Heilige Geest Parochie, Heilige Jacobus en Johannesparochie, Parochie De Goede Herder