Beperkt aantal weekendvieringen juli en augustus geloofsgemeenschappen

Nadat onze kerken maanden gesloten waren voor kerkgangers vanwege het Coronavirus, is nu het moment gekomen dat de kerken weer voorzichtig open gaan. Voor de maanden juli en augustus worden weer een aantal weekendvieringen gehouden.

In Delden is er elke zondagochtend in juli en augustus om half 10 een Eucharistieviering.

In St. Isidorushoeve, Bentelo, Hengevelde, en Beckum zijn een aantal gebedsvieringen ingepland. In Goor is er op elke woensdagochtend 9.00 uur een Eucharistieviering.

Om een viering in de kerk bij te wonen, is het verplicht je je bij het secretariaat van de geloofsgemeenschap aan te melden. Zie hiervoor de informatie op elke vieringenpagina.

Komende tijd zal de informatie per geplande viering worden aangevuld. Wanneer je een viering wilt bijwonen, raadpleeg dan de vieringenpagina en meld je tijdig aan. Via Kerkomroep kunt u natuurlijk altijd online een viering volgen.

U bent van harte welkom.