Boederijviering op 09-09

Met grote vreugde willen wij u allen, jong en oud, uitnodigen voor de parochiële boerderijviering op zondag 9 september om 10.30 uur bij de Melktapperij familie Lansink, Stegenhoekweg 21 Sint Isidorushoeve, waar we met de zes geloofsgemeenschappen van onze parochie vieren en samen komen.

Het pastorale team zal vanaf Delden de verschillende geloofsgemeenschappen langs fietsen om uiteindelijk gezamenlijk met een grote groep parochianen te vieren. We starten om 8.30 uur bij de Rk Kerk in Delden, Bentelo kan instromen bij de Grondhuttenweg waar we tegen 8.55 uur aankomen. We fietsen met elkaar door naar de kruising Bentelerhaarweg -Gorsveldweg waar we tegen 9.10 uur Beckum en Hengevelde kunnen verwelkomen. Met een nog grotere groep fietsen we naar de Goorsestraat waar we 9.30 uur de parochianen uit Goor verwelkomen. De laatste etappe zal de Rk kerk zijn in Sint Isidorushoeve waar we 9.40 uur de parochianen uit de Hoeve mee nemen naar de boerderij. U kunt op verschillende plaatsen instappen als fietser.

Tijdens de viering die voorgegaan zal worden door het gehele pastoresteam is er kindernevendienst voor de kinderen.

Na de viering is er de mogelijkheid om het bedrijf te bezichtigen, elkaar te ontmoeten en een broodje met soep te nuttigen. Voor de kinderen zijn er ook verschillende activiteiten.

Van harte bent u allen uitgenodigd voor deze boerderijviering.

Indien mogelijk, neem gerust uw klapstoel mee om op te zitten of/en een kleed voor de kinderen.

We zien u graag op deze dag!

Het pastorale team

Foto: De Tapperij