Bruidjes en misdinaars naar Kevelaer

Op bedevaart naar Kevelaer. Ga je mee? Zaterdag 31 augustus is het weer zover. Dan gaat De Twentse Processie naar Kevelaer en rijdt er ook dit jaar weer een speciale bus voor de kinderen en hun begeleiders. Ieder jaar doen er namens alle deelnemende parochies kinderen mee, en we hopen dat er ook dit jaar weer veel kinderen meegaan. Dat kan als bruidje of als misdienaar en de leeftijd ligt tussen 6 en12 jaar.

In Kevelaer lopen de bruidjes/misdienaars mee met de intocht en brengen ze een bloemenhulde aan Maria tijdens de eucharistieviering. Ook zingen ze enkele Marialiedjes. Natuurlijk is er voldoende tijd om te winkelen en een souvenirtje te kopen, gaan we samen een patatje eten en hebben we een overblijfruimte waar we spelletjes kunnen doen. Elk jaar opnieuw is het een hele leuke en gezellige dag.

De kosten bedragen; €5,- (patat, snack, drinken) daarnaast mogen ze max. €5,- zakgeld meenemen voor een souvenirtje.

Opgave kan tot 10 augustus 2019 via onderstaande mailadres, tevens voor vragen.
Parochie H. Geest: Astrid Veldhuis amveldhuis4@gmail.com

Liedeke ten Vregelaar