Inzameling Oekraïne Delden, H’velde, Zeldam, Bentelo, Goor

De Caritas vraagt om houdbare voedselproducten, voor transport naar de Oekraïne.
Met enige regelmaat zijn er transporten vanaf Hengevelde naar de Poolse-Oekraïense grens en naar het land Oekraïne.
Daarom vraagt de Caritas samen met Nataliya ten Heggeler om houdbare voedselproducten zoals groente in blik, rijst, tarwebloem, noodles, tonijn en zalm in blik, suiker, pasta’s, enz…..Maar ook tandpasta, shampoo, wasmiddelen, schoonmaakprodukten, douchecreme, incontinentiemateriaal, pampers, maandverband

U kunt deze houdbare voedselprodukten inleveren bij de volgende locaties.

1. In het voorportaal van de R.K. H. Blasiuskerk Langestraat 76 te Delden staat een krat met de tekst, voedselinzameling Oekraïne. De kerk is dagelijks geopend.
  2. In de Mariakepel van de H.H.Petrus en Pauluskerk te Hengevelde hebben we in overleg met het locatieraad een plek gecreëerd waar houdbare voedselproducten ingeleverd kunnen worden. De Mariakapel is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur.
  3. In het Sport en Gemeenschapscentrum De Pol, Burg.Buyvoetsplein 76 te BENTELO kunt u ook voedselproducten enz…inleveren. In de hal bij het pinapparaat staat een daarvoor bestemde krat. De hal is dagelijks geopend.
  4. Inzamelpunt het Koffiehuisje bij de Fam. Koebrugge Spenkelingsweg 6, Zeldam.
  5. In het voorportaal van de R.K> Petrus en Pauluskerk te Goor op de woensdagochtend en tijdens de vieringen

Maar u kunt ook doneren op bankrekeningnummer NL54 RABO 0157 1414 11 t.n.v. R.K. Par.Caritas H.Geest Goor.
Als u daarbij vermeld, voedsel Oekraïne, zullen wij voor dit bedrag houdbare voedselproducten kopen.
Er verblijven nog veel Oekraïners in het grensgebied bij Polen.
Maar er zijn ook mensen die om wat voor reden dan ook, geen veilig gebied kunnen bereiken. Veel inwoners van Oekraïne hebben moeite om hun thuisland, waar ze altijd zijn geweest, achter te moeten laten.
In al deze gebieden heerst een enorme voedselschaarste.
Hopelijk kunnen wij op deze manier samen een klein steentje bijdragen.