De Vormsel voorbereiding gaat van start !

In september starten wij met de Vormsel voorbereiding voor kinderen van groep 8 en ouders van de Heilige Geestparochie. We gaan tijdens een aantal bijeenkomsten met zowel vormelingen als hun ouders op weg met het project “Vormselkracht”.  Er zijn vier bijeenkomsten alleen voor kinderen en drie bijeenkomsten voor ouders en kinderen en er is een ouderavond. We rekenen hierbij op de betrokkenheid en hulp van de ouders.

De eerste bijeenkomst is voor ouders en vormelingen Goor, Hengevelde en St. Isidorushoeve: dinsdag 11 september van 18.30-20.00 uur in de parochiezaal van RK Kerk, Hengevelderstraat 22 te Goor.

De eerste bijeenkomst is voor ouders en vormelingen Delden, Bentelo en Beckum: woensdag 12 september van 18.30-20.00 uur in het stadscentrum parochiehuis, Langestraat 79 te Delden.

De viering van het Heilig Vormsel van de Heilige Geestparochie is op zondag 18 november in de Heilige Blasiuskerk in Delden.

Als u uw kind wilt aanmelden, dan kan dat nog tot 1 augustus 2018. U kunt daarvoor contact opnemen met het secretariaat pastoraal team: secretariaat@pastoraalteam.nl of bellen naar: 074-3492212. Voor andere vragen over de voorbereiding op het Heilig Vormsel, kunt u contact opnemen met Hélène van den Bemt, htymvandenbemt@gmail.com tel 06-13609293.

Namens het pastorale team,
Pastor Annet Zoet en Pastor Hélène van den Bemt