Drie verrassende fietstochten in de H. Pancratius parochie in Tubbergen e.o.

Dit jaar viert de H. Pancratius parochie in Tubbergen e.o. haar tienjarig bestaan. In die tien jaar heeft ze laten zien dat ze een parochie is die in beweging én in ontwikkeling is.

Drie fietstochten
In het kader van het jubileum is er een prachtig boekje uitgebracht met drie fietstochten van ca. 40 km die u voeren langs vele verrassende mooie plekken en bezienswaardigheden in de negen locaties van de parochie. De routes komen alle drie door Tubbergen. Hierdoor is het mogelijk routes aan elkaar te koppelen. Elk van de negen kerken kan ook als startplaats dienen. In de routebeschrijvingen worden bijzonderheden apart uitgelicht en omschreven. Dit boekje is hier te downloaden.

Prijsvraag
Aan de fietstochten is een prijsvraag gekoppeld. Deze prijsvraag is in het fietsrouteboekje te vinden. Het bijzondere is dat diverse antwoorden onderweg tijdens de fietsroutes te vinden zijn. Bij de prijsvraag staat vermeld hoe u uw oplossing kunt insturen.

Op zondag 6 september, tijdens Pancratiusdag, wordt de winnaar bekend gemaakt.

De fietsroutes zijn vanaf woensdag 5 augustus 2020 verkrijgbaar bij de lokale secretariaten van de negen locaties locaties (het is mogelijk dat i.v.m. de vakantie niet alle secretariaten geopend zijn) en in alle kerken van de parochie, te weten Mariaparochie, Albergen, Fleringen, Reutum, Vasse, Tubbergen, Langeveen, Vriezenveen en Geesteren.

Daarnaast bij:
De Secretaresse, Grotestraat 57-a, 7651 CH Tubbergen
VVV Tubbergen bij Kringloopwinkel De Beurs in Tubbergen aan de Grotestraat 62
‘t Oale Roadhoes, Grotestraat 60, 7651 CK Tubbergen
Brasserie Hotel de Notaris, Grotestraat 34, 7651 CJ Tubbergen
De Delle, Hattinkstraat 4, 7651CL Tubbergen
Tante Sien, Denekamperweg 210, 7661 RM Vasse

Geniet van het vele moois dat de H. Pancratius parochie te bieden heeft!