Een zondagse viering maar dan anders: samen wandelen

Met Pastor Henk Ogink / Kinderkerk Delden

Op de eerste zondag van de lente, 24 maart, organiseert de kinderkerk Delden een speciale wandeling gericht op ouders en kinderen, grootouders en andere belangstellenden.
We verzamelen vanaf 9.45 uur bij de parkeerplaats aan de Twickelerlaan (tegenover de landschapswinkel: Twickelerlaan 7) en lopen vanaf daar om 10.00 uur naar de Schaapskooi van Twickel.

Na het verhaal van Jezus over hoe Hij als de Goede Herder de deur is van de schaapskooi gaan we in gezinsverband of in kleine groepjes het bos in. U krijgt een paar kaarten met vragen om onderweg met elkaar te bespreken in Gods mooie schepping. We hopen de route zo uit te zetten dat we onderweg ook ‘Maria in de boom’ mogen begroeten.

Wandel mee en wees welkom op zondag 24 maart! Opgeven vooraf wordt gewaardeerd, kinderkerkdelden@gmail.com of via Facebook.

Goed toegankelijk met de fiets!
Parkeerkosten auto: € 1.