Het geloof op een andere manier verdiepen?

Onder de titel ‘Meet, Greet & Do’ heeft het pastorale team vorig jaar, net voor corona, een eerste nieuwe diaconale bijeenkomst georganiseerd waarin de Zeven werken van Barmhartigheid centraal stonden. Wat was het een goede eerste avond met 11 aanmeldingen in het café van het Parochiehuis in Delden. Maar helaas had corona een andere agenda.

Graag willen we een herstart maken, maar nu digitaal via Teams. Het eerste uur gaan we inhoudelijk in op een thema wat aangereikt wordt vanuit de aanwezigen. Het laatste half uur ontmoeten we elkaar onder het genot van een glas via het scherm. Natuurlijk gaan we, wanneer het weer mogelijk is, de bijeenkomsten hervatten in het café van het Parochiehuis in Delden.

Ben jij nieuwsgierig geworden, wil jij op een andere manier je geloof verdiepen en hierbij je leeftijdsgenoten ontmoeten van 35-55 jaar? Wees welkom bij deze structurele ontmoeting van ‘Meet, Greet & Do’ op woensdag 14 april van 20.00-21.30 uur via Teams. Bij opgave ontvang je een link om in te loggen voor de bijeenkomst. Voor vragen of opgave kun je contact opnemen met pastor Ria Doornbusch, pastordoornbusch@gmail.com of 06-14406955.