Hubertusviering in Beckum op 04-11

Op zondag 4 november om 10.30 uur vindt de jaarlijkse Hubertusviering plaats in de H. Blasius te Beckum. Sinds 2000 wordt deze viering gevierd en georganiseerd door de Enschedese Jagersvereniging. Net als voorgaande jaren gaat aalmoezenier Anne Kramer voor in deze Twents gesproken viering.

Tijdens de kerkdienst geeft de jachthoorngroep Les Trompes de Quatre Vents acte de présence. De organist en het Dames- en Herenkoor zullen tevens de kerkdienst begeleiden. Na de dienst is er gelegenheid om uw jachthond te zegenen. De Twentse Jachthoornblazers begroeten u na de kerkdienst bij het Wapen van Beckum.

Iedereen is van harte uitgenodigd. Aansluitend bent u ook uitgenodigd om bij het Wapen van Beckum een kopje koffie of een ander drankje te gebruiken.