Huldiging koorleden St. Isidoruskerk

Op 18 november werd de jaarlijkse Sint Caeciliaviering in de kerk van de H. Isidorus voorgegaan door pastor Escher.
Het koor bracht in deze viering, onder leiding van dirigent Ham Rutten en organist Peter Kuipers en op verzoek van de jubilarissen een Gregoriaanse mis en mooie tussengezangen ten gehore.

De jubilarissen waren Mini Asbreuk-Heuzels die haar 40 jarig jubileum vierde en de heren Hennie Ellenbroek en Jan Ros die beiden al 60 jaar het lief en leed met het koor delen.
De eremedailles met oorkonde, toegekend door de Nederlandse Sint Gregorius Vereniging, werden door Pastor Escher opgespeld.

De jubilarissen, werden lovend toegesproken door de pastor en zij toonden zich zeer vereerd met al het eerbetoon dat vergezeld ging van een passend cadeau namens de locatieraad en een bloemenhulde.

De huldiging werd op 25 november nog eens dunnetjes overgedaan tijdens het jaarlijkse Ceciliafeest met alle koorleden en hun partners.
Namens het pastoresteam was Pastor Doornbusch hierbij aanwezig.

Na de toespraak door de voorzitter Wim Lormans ontvingen de jubilarissen als herdenking aan dit heugelijke feit elk een beeldengroep van koorzangers, speciaal voor hen ontworpen door “t Kunsteneerke” Gerard Kleyne.
Ook Sinterklaas en zijn Pieten konden het niet nalaten om hier een korte stop te houden om de jubilarissen persoonlijk te feliciteren.

In het fotoalbum kunt u foto’s van de huldiging en feestavond bekijken.