Jongerenkoor Eigen-Wijs neemt met dankbaarheid afscheid

Zaterdagavond 20 januari 2018 heeft jongerenkoor Eigen-Wijs in een mooie Woord- en communieviering waarbij pastor Ogink voor ging, afscheid genomen. Het koor heeft meer dan 50 jaar met enthousiasme vieringen verzorgt in de RK. kerk in Goor.

Met vele hoogtepunten zoals de jaarlijkse H. Vormselviering, kerst en paasvieringen maar ook buiten de kerk met een Jubileumconcert, een theatervoorstelling en diverse optredens.

Aan het eind van de viering bedankte locatieraad voorzitter Wim van Sermondt voor het enthousiasme waarmee het koor meer dan 50 jaar vieringen muzikaal heeft ondersteund. Alle koorleden kregen als dank een speciale kaars met daarop een afdruk van de Goorse kerk.

Daarna bedankte koorvoorzitster Danielle Ringersma de parochianen, koorleden, drukkerij Hengevelde en anderen voor de fijne samenwerking.

Ten slotte had kinderkoor dirigent Bernadette Brunnekreeft een verrassing van de Peepeetjes, een persoonlijke krans voor elk koorlid. Ook zij dankte voor de fijne samenwerking die het kinderkoor jarenlang met het jongerenkoor heeft gehad.

Na afloop werd er met koffie, een hapje en een drankje in de parochiezaal nagepraat over de mooie tijd die eenieder met het jongerenkoor heeft gehad.

Foto’s van de viering en het beluisteren van de viering kan op de fotoboek pagina van EigenWijs.