Jubileumconcert door het Overijssels Russisch Vrouwenkoor Rudujsja

Om het 10-jarig bestaan van het Overijssels Russisch Vrouwenkoor Rudujsja te vieren, geeft het koor een optreden op zondag 27 oktober van 15.00-17.00 uur in de St. Stephanuskerk in Borne. Het belooft een heel bijzonder jubileumconcert te worden met een gastoptreden van het OBMK (Overijssels Byzantijns Mannenkoor). Afwisselend zullen de vrouwen van Radujsja en de mannen van het OBMK een aantal liederen voor u zingen.

Radujsja sluit dit speciale concert af met een prachtig aanzwellende hymne ter ere van Maria uit de Russisch-orthodoxe liturgie die speciaal voor deze gelegenheid is ingestudeerd samen met een aantal leden van het OBMK mannenkoor. We verheugen ons nu al op deze primeur.

Kaarten à €7,50 in de voorverkoop bij het VVV te Borne, bij de leden van de koren of via deze link. Kaarten à €10 voor aanvang van het concert aan de ingang bij de kerk. Koffie/thee met cake zijn bij de prijs inbegrepen.