Kerstconcert In Between en Il Canto di Rame

zondagmiddag 23 december 2018, 15.30 uur, Petrus en Pauluskerk Goor

Vanaf de zomervakantie is In Between, samen met een aantal enthousiaste gastleden, wekelijks druk aan het repeteren voor het Kerstconcert a Joyful Christmas.
In Between is sinds 18 jaar verbonden aan de Petrus en Pauluskerk en zingt tijdens vieringen en soms bij andere gelegenheden. Het koor wordt op piano begeleid door Hans Leemreize en staat sinds 1 jaar onder de inspirerende leiding van Lῑga Vilmane.

Zij is de verbindende factor met Il Canto di Rame, bestaande uit Elske te Lindert, sopraan, Iris Gruber, saxofoon, Marije Toenink, cello en Lῑga Vilmane op orgel en klavecimbel. Dit ensemble, heeft haar wortels in de barok, maar weet deze totaalbelevenis van woord en muziek te vertalen naar hedendaags concept. De musici staan bekend om hun originele programmering.

Dat is ook wat u mag verwachten van dit Kerstconcert: van gedragen muziek (zoals Gaudete, Christus est natus, Panis Angelicus, Rorando Coeli) tot meer bekende kerstliederen (zoals The Angels Carol, A Christmas Lullaby, A Celtic Silent Night).
Het is onze wens dat u geniet van onze muziek en blij huiswaarts keert, het begin van een Joyful Christmas!

Voor personen die slecht ter been zijn bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van busvervoer.
Het vervoer naar het concert wordt geregeld door Stichting Franje, zij hebben de sociale activiteiten van het Rode Kruis overgenomen.

Mensen die gebruik willen maken van het vervoer op 23 december kunnen zich melden bij Salut, telefoon 0547-260053 of info@salut-welzijn.nl.