Kerstconcerten Euregio Brassband en In Between

In het tweede weekend van december verzorgen koor In Between uit Goor en de Euregio Brassband uit Borne gezamenlijk twee kerstconcerten. Op zaterdag 9 december om 20.00 uur in de H.H. Petrus en Pauluskerk in Goor en op zondag 10 december om 15.00 uur in de St. Stephanuskerk in Borne zullen koor en orkest zowel tezamen als los van elkaar een verscheidenheid aan kerstliederen ten gehore brengen. De toegang voor beide concerten is gratis, met mogelijkheid tot vrije gift (contant of via QR code).

In Between is 23 jaar geleden gestart als gemengd koor van de Petrus en Pauluskerk in Goor
met als streven om samen mooie liederen te zingen waarbij we mensen kunnen raken.
Wij geven regelmatig muzikale ondersteuning bij vieringen, en nemen deel aan korenfestivals en (kerst)concerten. Met veel plezier kijken we terug op eerdere kerstconcerten met TJSO en Il Canto di Rame en verheugen ons op de concerten met de Euregio Brassband.

De Euregio Brassband speelt een grote verscheidenheid aan muziek, van populaire, popmuziek tot marsen en klassieke werken. Nadat we op 25 november 2023 ons LEF hebben getoond op het LEF-festival in Drachten, zullen we tijdens de kerstconcerten diverse werken laten horen waaronder ‘An English Christmas’ van Philip Sparke.