Kleuterkerk Delden

2e kerstdag verzamelden een grote groep kinderen, ouders, grootouders en belangstellenden in de kerk voor het Kindje Wiegen. Het kerstverhaal werd verteld en ongeveer 15 kinderen en het kerstkindje Ylonka speelden het verhaal uit. Een mooie bijeenkomst met als afsluiting een mooie kerstmobiel die de kinderen mee mochten nemen om thuis te knutselen.

De volgende datums voor de kleuterkerk zijn 19 januari en 16februari  om 9.00 in de H. Blasiuskerk in Delden. In maart is er geen kleuterkerk omdat we 5 april Palmzondag vieren. Aanvang is dan om 9.30 en na de processie door de kerk mogen de peuters en kleuters naar de sacristie om naar een verhaal te luisteren.

Kleuterkerk is er voor alle kinderen tot ongeveer groep 4.  Kerkelijk betrokken of misschien juist niet;  RK, Protestant of misschien helemaal niet aangesloten bij een kerkgenootschap; uit Delden of de directe omgeving, we zien jullie graag! We verzamelen ons in de kerk; daarna gaan we gezamenlijk naar onze ruimte.

Voor meer info en foto’s van het Kindje Wiegen :www.facebook.com/groups/kleuterkerkdelden/

kindje wiegen 261219