Kleuterkerk H. Blasius zondag 15 oktober

Zondag 15 oktober om 9.00 uur is er weer Kleuterkerk in de Heilige Blasiuskerk in Delden. Kleuterkerk is een speciale viering, bedoeld voor peuters en kleuters om op hun eigen niveau kennis te maken met geloven. Natuurlijk zijn (groot)ouders, broertjes, zusjes ook van harte welkom. Een kleuterkerkviering duurt ongeveer drie kwartier en volgt altijd een vaste structuur. We luisteren we naar een bijbelverhaal en de kinderen spelen dit na. Verder worden er kaarsen aangestoken, liedjes gezongen en een gebedje opgezegd. Ook nemen de kinderen tekeningen of werkjes mee die we ‘als hart onder de riem’ geven aan iemand die dat nodig heeft. In de pauze drinken we ranja, koffie of thee. A.s. zondag zijn de kleuters met familie weer van harte welkom.