Koninklijke onderscheiding voor Jo Hag-Koebrugge St. Isidorushoeve

Op vrijdag 24 april is tijdens de jaarlijkse lintjesregen Jo Hag-Koebrugge benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester R. Welten van Haaksbergen heeft vanwege de coronamaatregelen het lintje niet mogen opspelden, maar via videobellen haar wel mogen verblijden met deze mooie onderscheiding voor ruim een halve eeuw vrijwilligerswerk. De decoratie, die behoort bij de Koninklijke onderscheiding wordt op een later moment opgespeld.

Naast de vele vrijwilligerswerkzaamheden, die Jo Hag-Koebrugge heeft vervuld en nog steeds vervuld voor diverse verenigingen, is zij ook al tientallen jaren actief binnen de H. Isidorusgeloofsgemeenschap in St.Isidorushoeve. Jo is een betrokken en enthousiaste vrijwilligster, die altijd voor de medemens klaar staat. Dienstbaarheid staat bij haar hoog in het vaandel. Zij vervult met grote zorg en aandacht verschillende vrijwilligerstaken binnen onze geloofsgemeenschap o.a. werkgroep WoCo, werkgroep Avondwake en Uitvaarten, kosteres en het Uitvaartmeldpunt.

Vanaf deze plaats feliciteren we deze betrokken en dienstbare vrijwilligster van harte met haar Koninklijke onderscheiding.

Geloofsgemeenschap H. Isidorus