Koninklijke onderscheidingen Goorse parochianen

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen vrijdagochtend 26 april hebben  3 parochianen een koninklijke onderscheiding gekregen in het gemeentehuis in Goor.

Irene is Kuitert uit Goor benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ze kreeg het het lintje voor haar vele jaren vrijwilligerswerk in onze parochie: de kerkwacht, de Gedachteniskapel, verwelkomen nieuwe parochianen en lectrice.

Lidy Katier-Koebrugge, parochiaan uit Zeldam, kreeg een lintje (Lid) voor haar werk in de medezeggenschapsraad van de Heeckerenschool, Zij-Actief Goor en de Petrus en Pauluskerk. In onze parochie is zij o.a. al jaren actief als voorganger in uitvaartvieringen en als lector in weekendvieringen.

Marianne Koebrugge-Mulder, parochiaan uit Zeldam, werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De pluimveehoudster is al meer dan 35 jaar actief voor de Goorse katholieke vrouwenorganisatie en zette zich in voor agrarische ontwikkelingsprojecten in diverse landen.