Lambertusbasiliek Hengelo op zaterdagen geopend: Candle Day

Even behoefte aan rust en tot jezelf komen? De Lambertusbasiliek te Hengelo opent vanaf 9 mei op zaterdagen haar deuren. Wandel tussen 10.00 – 16.00 uur binnen om een kaarsje aan te steken voor iemand die je kent die het moeilijk heeft, of een persoon die je dierbaar en overleden is, of gewoon voor jezelf. De parochie De Goede Herder wil op deze manier mensen de gelegenheid geven tot bezinning. In deze tijden van noodgedwongen sociale afstand hoopt de parochie op deze manier iedereen nabij te kunnen zijn en misschien zelfs een beetje steun te bieden.

Er wordt geprobeerd om tijdens de openstelling een lid van het pastoraal team aanwezig te laten zijn en/of vrijwilligers die de bezoekers graag te woord staan en om een luisterend oor te bieden.

De Lambertusbasiliek heeft de traditie van Candlenight. Dit is een variant: Candle Day!

Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in verband met het Coronavirus strikt in achtgenomen.