Met kinderen naar Kevelaer

Op zaterdag 27 augustus gaat voor de 150e keer de Twentse Processie naar Kevelaer. Er rijdt een speciale bus voor de kinderen en hun begeleiders. Dat kan als bruidje of als misdienaar en de leeftijd ligt tussen 5 en 13 jaar. Jongens die geen misdienaar zijn, kunnen aansluiten bij de bruidjes. De bruidjes en misdienaars lopen mee met de intocht en brengen een bloemenhulde aan Maria tijdens de Eucharistieviering.

Uiteraard is er voldoende tijd om te winkelen en slenteren door Kevelaer. We gaan samen een patatje eten en er is een overblijfruimte waar we spelletjes kunnen doen. Het is altijd een hele leuke en gezellig dag.

Kosten

De kosten zijn € 5 (patat, snack, drinken). Daarnaast mogen de kinderen maximaal € 5 zakgeld meenemen voor een souveniertje.

Opgave

Opgave kan tot 15 augustus 2022 via onderstaande mailadressen:
Heilige Geest parochie: Astrid Veldhuis amveldhuis4@gmail.com
Parochie Goede Herder: Liedeke ten Vregelaar liedeketenvregelaar@gmail.com

Uiteraard blijft een en ander onder voorbehoud