Nieuws van de Kleuterkerk

Kleuterkerk begint weer: zondag 20 september

Na een lange pauze wil de werkgroep kleuterkerk de draad weer oppakken en  alle peuters en kleuters uitnodigen voor de eerst Kleuterkerkviering van dit seizoen.  In de sacristie van de RK Kerk is de ruimte beperkt. Vandaar dat we de eerstvolgende keren mogen gebruik maken van de zaal in De Voorhof, Kerkstraat 6, Delden.  De aanvang is 20 september om 09.00 uur.

We houden ons aan de geldende corona regels. Begeleiders kom dus niet als je gezondheidsklachten hebt. En natuurlijk het verzoek om als volwassenen 1.5 meter afstand van elkaar te houden.

Kleuterkerk is een speciale oecumenische viering, waar iedereen welkom is. De viering is bedoeld voor peuters en kleuters om op hun eigen niveau kennis te maken met  geloven. Natuurlijk zijn (groot)ouders, broertjes, zusjes ook van harte welkom. Een kleuterkerkviering duurt ongeveer een uur en volgt altijd een vaste structuur. We luisteren naar een bijbel verhaal en de kinderen spelen dit na. Verder worden er kaarsen aangestoken, liedjes gezongen en een gebedje opgezegd. Ook nemen de kinderen tekeningen of werkjes mee die we ‘als hart onder de riem’ geven aan iemand die dat nodig heeft. In de pauze drinken we ranja, koffie of thee. Werkgroep Kleuterkerk hoopt alle kleuters met familie zondag 20 september weer te zien bij de Voorhof, aan de Kerkstraat bij de ingang van het kerkplein.