Nieuwsbrief Kinderkerk

Voor jullie ligt de derde nieuwsbrief met interessante berichten over en voor kinderen in de kerk. We proberen die vieringen en activiteiten uit te lichten die in Delden plaatsvinden en waar ook aan de kinderen gedacht is. In deze editie kijken we vooruit naar de activiteiten van komende maand. Daarnaast blikken we terug op de afgelopen maand.

Klik hier voor de nieuwsbrief van januari.

Kinderwoorddienst tijdens eucharistie op zondag
Vanaf heden is er om de week een eucharistieviering op zondag in Delden. Tijdens deze viering op zondag is er voor de kinderen een Kinderwoorddienst voor alle kinderen van de basisscholen binnen de Heilige Geest parochie.

Lezers gezocht
Wij zoeken nog kinderen die het leuk vinden om tijdens een viering iets te lezen of mee te doen. Jullie kunnen je opgeven per mail (kinderkerkdelden@gmail.com).

Hulp gezocht voor de vieringen van Kinderkerk
Ook zoeken wij nog mensen die het leuk vinden om samen met ons vanuit de kinderkerk vieringen te organiseren. Jullie zijn meer dan welkom! Ieder kan op zijn eigen wijze een bijdrage leveren. Voor meer informatie of opgave zijn wij per mail bereikbaar. (kinderkerkdelden@gmail.com).

Nieuwe leden Kinderkoor
We zijn trots op ons kinderkoor. Het kinderkoor is afgelopen tijd behoorlijk gegroeid en er kunnen natuurlijk nog meer kinderen bij! Dus zit je op de basisschool en houd je van zingen? Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend een keer mee te repeteren op maandagmiddag. Neem hiervoor contact op met Maaike Dessens. (maaike.dessens@gmail.com).

AGENDA JANUARI – Kinderkerk Heilige Geest Parochie
Zaterdag 12 januari 19:00 Eucharistieviering, pater Van der Vegt
Het kinderkoor zingt tijdens deze viering.
Zondag 20 januari 09:00 Kleuterkerk
Kleuterkerk is een speciale viering, bedoeld voor jonge kinderen om op hun eigen niveau kennis te maken met geloven. Jullie zijn allemaal welkom en neem je familie mee!
Zondag 20 januari 10:00 Oecumenische viering, pastor Zoet en Ds Juijn
Tijdens de viering is er een kinderwoorddienst of kindernevendienst.Zondag 3 februari 09:30 Eucharistieviering, pastoor Oortman
Tijdens de viering is er een kinderwoorddienst voor de kinderen.
Kinderwoorddienst en Blasiuszegen.
11.00 uur: Onthulling van de Blasiussteen.
Koffie na afloop!

Met vriendelijke groet,