Oecumenische avondgebed 01-12

De Raad van Kerken van Delden organiseert al bijna 32 jaar het Oecumenisch avondgebed. Op iedere 1e donderdag van de maand van 19.00-19.30 uur komen we samen in de Driekoningen kapel van het verpleeghuis St. Elisabeth om samen te bidden voor de VREDE en om even tot bezinning te komen bij onszelf. We zijn blij dat al velen mensen de weg naar het avondgebed hebben gevonden. Ook mensen van het verzorgingshuis en het verpleeghuis kunnen nu aanwezig zijn doordat het voor hen makkelijk is om er te komen. Ze hoeven niet door de kou en de kapel is verwarmd.

Op donderdagavond 1 december gaat ds. Henri Esser voor in het avondgebed. Herman Rupert begeleidt ons op de piano. We hopen dat u hiervoor even vrij kunt maken.

Ook in 2023 starten we weer op de 1e donderdagavond van de maand met het avondgebed in de kapel. Op donderdag 5 januari 2023 is ds. Dick Juijn aanwezig bij het avondgebed en op 2 februari pastor Gerard Geurts.  Deze drie voorgangers wisselen elkaar af.  We hopen u binnenkort ook te ontmoeten.