Open repetitie-avond Koor Cantu op 03-12

Koor Cantu zoekt nieuwe leden!

Wij zijn een gezellig en enthousiast kerkkoor met een Nederlands- en Engelstalig repertoire. Naast kerkmuziek varieert dit van Claudia de Breij en Coldplay tot Leonard Cohen en Eric Clapton.

Wij repeteren op maandag van 19:45-21:00 uur in de R.K. kerk in Delden of Hengevelde en drinken daarna gezellig een kop koffie. Eens per maand zingen we een viering en daarnaast verzorgen we een paar keer per jaar een optreden (bijvoorbeeld een musical of kerstconcert). En we organiseren ieder jaar een feestavond!

Lijkt het je leuk bij Cantu te zingen? Iedereen is van harte welkom om lid te worden en vooral onze mannen kunnen versterking gebruiken! Kom op maandag 3 december 2018 vanaf 19:45 uur op onze open repetitie-avond in de dagkapel van de R.K. kerk in Hengevelde (ingang achterzijde kerk) of mail naar koorcantu@gmail.com.

Wij kijken uit naar je komst.