Oproep: Meld nu aan voor het Heilig Vormsel

Begin september start de voorbereiding op het Heilig Vormsel met een aansprekend programma aan de hand van het project  “Vormselkracht”. Als onderdeel van dit programma zijn we een woensdagmiddag te gast bij de zusters in Denekamp, die een speciale middag voor ons verzorgen. Ook maken jullie kennis met bijzondere parochianen die vertellen over hun werk in de kerk en hun inspiratie.

Op de eerste bijeenkomst ontvangen jullie het projectboek, de planning en verdere informatie.

De eerste bijeenkomst is voor jullie vormelingen en je ouders: voor Goor, Hengevelde en Sint Isidorushoeve op dinsdag 11 september van 18.30 tot 20.00 uur in de parochiezaal van RK Kerk, Hengevelderstraat 22, Goor.

De eerste bijeenkomst is voor jullie vormelingen en je ouders: voor Delden, Bentelo en Beckum op woensdag 12 september van 18.30 tot 20.00 uur in het stadscentrum parochiehuis, Langestraat 79, Delden.

De viering van het Heilig Vormsel van de Heilige Geestparochie is op zondag 18 november om 9.30 uur in de Heilige Blasiuskerk in Delden.

Vergeet niet om zo snel mogelijk aan te melden want dan weten wij op hoeveel vormelingen we kunnen rekenen voor onze organisatie. Voor aanmelding kunnen jullie contact opnemen met het secretariaat pastoraal team: secretariaat@pastoraalteam.nl of bellen naar: 074-3492212.

Voor andere vragen over de voorbereiding op het Heilig Vormsel, kunnen jullie contact opnemen met Hélène van den Bemt: htymvandenbemt@gmail.com tel 06-13609293.