Oproep tot verlenging van grafrechten in Goor

In verband met het verlengen van grafrechten is het parochiebestuur op zoek naar de rechthebbende nabestaanden van overledenen die begraven liggen op de parochiële begraafplaats aan de Iependijk in Goor. Nabestaanden die niet hebben gereageerd op onze brieven, of waarvan wij het adres niet hebben kunnen achterhalen, worden hierbij voor de laatste keer in de gelegenheid gesteld om alsnog de grafrechten te verlengen.

Onderstaande lijst wordt openbaar gemaakt op het informatiebord op de begraafplaats, in Geestig en op de website van de parochie. De nabestaanden worden opgeroepen hieromtrent contact op te nemen met de parochie en wel voor 1 november 2020. U kunt zich melden bij:
– Beheerder begraafplaats, telefoonnummer 06-16541464, gerard.huisstede@gmail.com.
– Administratie begraafplaats, telefoonnummer 0547-274373, th.tomesen@hetnet.nl.

Indien men niet reageert, dan vervallen volgens het begraafplaatsreglement de grafrechten en worden de graftekens definitief verwijderd.

Hier vindt u de lijst.