Oproep van Koor Spirit

Wij zijn het koor Spirit met leden uit Beckum, St. Isidorushoeve en omstreken. Samen met het Pablo koor uit Haaksbergen hebben wij al enkele keren in december een Top 2000 viering verzorgd. Ook hebben wij, bij het 750-jarig bestaan van Beckum, opgetreden met het orkest van Maurice Luttikhuis. Ontzettend leuk om te doen.

Mede door corona, verhuizingen van leden en andere verdrietige omstandigheden is ons ledenaantal gekrompen naar ongeveer 16. Dat is wel zo’n beetje de minimale bezetting.

WIJ WILLEN ZO GRAAG BLIJVEN ZINGEN!!!

Spirit zingt ongeveer een keer in de maand in Beckum (helaas recent gesloten) of in St. Isidorushoeve tijdens vieringen. Maar in de toekomst willen wij ook buiten de kerk optreden met onder andere Top 2000 repertoire. Met de voorbereidingen zijn we al bezig maar dat kost tijd. En daarom dus zoeken wij nieuwe leden om dit samen op te pakken. Dus: hou je van zingen en ben je toe aan wat nieuws dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. Je kunt vrijblijvend 3x repeteren op woensdagavond. Voor meer informatie: 06-19489678.

Hopelijk zien en horen we snel van jou