Parochienieuwsbrief is vernieuwd

De webredactie van onze Heilige Geestparochie probeert, namens de parochie, de parochianen en andere geïnteresseerden al jaren op de hoogte te houden van actuele en historische gebeurtenissen van onze parochie.

Niet alleen met de website, maar ook met andere nieuwe media wordt geprobeerd zo breed mogelijk informatie de delen.

De parochie kent een Twitterfeed, RSSfeed en een Facebookpagina waar u zich op kunt abonneren. Verder is er voor parochianen een besloten Facebookgroep waar u met andere parochianen van gedachten kunt wisselen of informatie delen.

Tenslotte is er een tweewekelijkse nieuwsbrief met het actuele parochienieuws van de afgelopen 2 weken. Deze nieuwsbrief is afgelopen maand vernieuwd. De nieuwsbrief is nu vanuit uw mobiel of tablet duidelijk leesbaar met grotere letters en grotere foto’s. U kunt zich nog steeds abonneren op de nieuwsbrief middels het “Nieuwsbrief” blok op de homepagina van onze website. Door het E-mailadres achter te laten bent u automatisch geabonneerd.

U kunt u ten alle tijde uitschrijven door op de link te klikken onderaan elke nieuwsbrief.

We hopen dat we op deze manier nog gemakkelijker het parochienieuws bij u  kunnen brengen.

Met vriendelijke groet

De webredactie