Programma Raad van Kerken (Oecumenische vieringen)

Iedere 1e donderdagavond van de maand is het Oecumenisch avondgebed om 19.00 tot 19.30 uur. Op 2 december  als voorganger ds. Henri Esser. Daarna koffie in de voorhof. Op donderdag 6 januari gaat domine Juijn voor.

Op dinsdagavond  23 november om 19.30 uur  wordt er een film vertoond in het kerkgebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Emmastraat 9 in Delden. De film heet: “The freedom writers diary.” Het gaat over een lerares die haar leerlingen vraagt een brief te schrijven aan de vrouw die het dagboek van Anne Frank heeft bewaard. Iedereen is uitgenodigd. Geen kosten voor entree en een vrije gift bij de uitgang. We nemen de coronamaatregelen in acht.

Oecumenische Kerstsamenzang in de Oude Blasius op zondagavond 19 december om 19.30 uur. Pastoor Jansen vertelt het kerstverhaal en het koor Cantu verzorgt de zang. De midwinterhoornblazers roepen ons naar de kerk.