Theatermonoloog Missie door Harry Zandjans in de O. L.Vrouwe Kerk Bentelo

Afgelopen vrijdagavond 17 maart speelde Harry Zandjans de theatermonoloog Missie van David van Reybrouck in de O.L. Vrouwekerk te Bentelo.

Bijna 2 uur lang wist hij de ruim 80 aanwezigen volop te boeien met ontroerende, heftige en indrukwekkende verhalen van een missionaris in de Congo.

Met een boodschap die er wel inhakt: de gruwelen van de oorlogen in Congo versus de verwondering over het leven in het rijke westen.

Een avond van verwondering en ontroering en bezinning, uitstekend passend in de veertigdagentijd.

Niet voor niets ontving Harry Zandjans na afloop een staande ovatie voor zijn geweldige uitvoering, met natuurlijk ook veel dank aan zijn team bestaande uit  Henk Post (sparring partner), Loes van Hall (film) en Sjors Rozema (licht).

De organisatie was is handen van de Werkgroep Beleving van de O.L.V. kerk die dan ook kan terugzien op een zeer geslaagde avond.