Uitvaarten nog steeds mogelijk in onze kerken

Als pastoraal team zijn wij verheugd dat we nog steeds kerkelijke uitvaarten als pastorale dienst aan onze parochianen kunnen aanbieden. Dinsdag 12 januari 2021 is er bij de persconferentie door onze demissionaire minister president Mark Rutte medegedeeld dat uitvaarten binnen de kerk nog steeds kunnen plaatsvinden, met de wijziging van aanwezigen van 100 naar 50 personen. Dit geldt vanaf maandag 25 januari 2021 en alles uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter regel en alle overige hygiëne voorschriften.

Nadrukkelijk wil het pastorale team aangeven dat de kerken ook in deze coronatijd openstaan om overledenen de laatste eer te bewijzen en de nabestaanden troost te bieden door een kerkelijke uitvaart. Maak uw wensen gerust kenbaar bij de uitvaartondernemer, mochten u of uw familieleden te maken krijgen met een overlijden.

Mocht u zich momenteel al in een dusdanige situatie bevinden, dan wensen wij u veel sterkte en Gods nabijheid.