Vieringen in Goor weer opgestart – AANMELDEN/MONDKAPJES VERPLICHT

Vanaf zaterdag 17 oktober om 19.00 uur is er op de eerste en derde zaterdag in de maand een gebedsviering.
Vanaf woensdag 21 oktober om 9.00 uur wordt wekelijks een Eucharistie of Woord- en Communieviering gevierd.

U dient zich aan te melden voor deze vieringen:
Mail: contact@heiligegeestparochie.nl.
Telefonisch: dinsdag-, woensdag- of vrijdagmorgen van 10.00-12.00 uur op 0547-260878.

Mondkapjes zijn verplicht in de kerk. Ook als u in de bank zit, moet u uw mondkapje ophouden. Pas bij het ontvangen van de Communie, mag u deze even afdoen. Voordat u terugloopt naar uw bank, moet het mondkapje weer goed zitten.

Als het aantal van 30 parochianen bereikt is, kunt u niet op die lijst komen. Wel komt u dan op de lijst van de viering van de volgende keer.

Wij hopen u allen in goede gezondheid terug te zien. Wij houden ons aan de regels van het RIVM, doet u dat ook? Alleen dan blijven wij vieren én het coronavirus de baas.