Voorlopig geen vieringen in Hengevelde

In Hengevelde loopt het aantal coronabesmettingen op. Om die reden heeft de Locatieraad van de HH. Petrus en Paulus besloten om voorlopig geen vieringen te houden in de kerk. Dit gaat per direct in en blijft zo tot nader bericht.

Er is wel iedere zondag om 9.30 uur een Eucharistieviering te volgen in Delden, alleen dient men zich hier wel voor aan te melden en een mondkapje te dragen. Ook is de Eucharistieviering te volgen op YouTube en Kerkomroep.

Op de woensdagochtend is er in Goor een Eucharistieviering of Woord- en Communieviering om 9.00 uur. Ook hier dient men zich voor aan te melden. Deze vieringen zijn alleen te volgen via de Kerkomroep.

In Beckum, Bentelo en Sint Isidorushoeve zijn in de weekenden gebedsvieringen te volgen. Ook hiervoor is aanmelding verplicht. Kijk op de website of het vieringenrooster in Geestig naar de data en tijdstippen.